Sümerli Annunaki ve İnsanoğlunun Kökeni

0
https://i.pinimg.com/originals/fa/57/b9/fa57b90c83a6ab8dc0b0b7483c380c06.jpg 
Nefilmlerin 5 metre olduğunun ispatı olarak gösterilen fotoshop fosil örneği.Gerçek olmayan bu fosiller hakkındaki makaleler için.[2][3]
Sitchin`e göre Sümerli Annunaki ve İnsanoğlunun Kökeni
İnsanlığın kökeniyle ilgili en ilginç teorilerden biri, paranormal yazar Zecharia Sitchin tarafından önerilmiştir ve bu teori Anunnaki (Sümerce: “göklerden inenler”) etrafında şekillenmiştir. Anunnaki, eski İbranice Anakeim ve Elohim’e ve Mısır dilinde (Berberice) Neter’e karşılık gelir.
Sitchin’e göre, Annunaki, güneş sistemindeki gizemli, henüz teyit edilmemiş onuncu gezegen olan Nibiru’dan geldi. 430.000 yıl önce İran Körfezi bölgesine indiler ve gezegenimizi, monoblok altın madenciliği yapmak için kolonize ettiler ki Nibiru’da kıttı, ancak Dünya’da bol miktarda vardı.
Atmosferde problem
Sümer kayıtlarına göre, yaklaşık 450 bin yıl önce Nefilimlerin, diğer adıyla Mardukluların gezegenlerinde bazı problemler başladı. Onlarda şuanda bizim Dünya’da yaşadığımız ozon problemi gibi atmosfer sorunu ile karşılaştılar. Bu sorunu halletmek üzere ozon tabakasına, güneşin zararlı ışınlarını filtre etmek üzere altın tozu parçacıkları yerleştirmeye karar verdiler.
Ayrıca Marduk yörüngesi güneşten çok uzak olduğu için, yeterli miktarda güneş ışınını Marduk yüzeyinde tutabilmek için de atmosferin üst katmanlarına konacak olan altın parçacıkları ışığı ve ısıyı Marduk yüzeyine yansıtacak böylece güneşten azami istifade sağlayacaklardı.
Ancak kendi gezegenlerinde yeterli miktarda altın yoktu. Bu altını bir yerlerden temin etmeleri gerekiyordu. Nefilimler, gelişmiş bir toplum olduğu i
çin yaptıkları araştırma sonucunda istedikleri miktardaki altını Dünya’dan temin edeceklerine karar verdiler. O zamanki teknolojilerine göre, kısa sayılabilecek mesafelerde uzay seyahatleri yapabiliyorlardı. Bu nedenle Marduk gezegeni Dünya’ya yaklaşana kadar beklediler. Belirli mesafeye gelince de, takriben 400 bin yıl önce Dünya’ya altın çıkarmak üzere 50 kişilik bir ekip gönderdiler. 
Madencilik faaliyetleri, madenciler isyan etmeden ve Anunnaki’nin çalışma kuvveti bitip tükeninceye kadar 200.000 yıl bir aksama olmadan devam etti. Sitchin, Anunnaki’nin yeni madencilerin aranmasında üstlendiği çabalardan ve sonuçta Homo sapiens’in ortaya çıkmasına yol açan çabalarından bahsetti.
Ähnliches Foto 
Anunnaki lider Tanırları Enki ve Ninhursag, hayvan ve Homo erectus DNA’sını eklemlemeye yönelik başarısız girişimlerden sonra kendi genetik materyallerini modern insanların babası olan Homo erectus’a dahil ettiler. Onların başarısı, yeni insan kölelerinin steril klonları olması ve gönüllü işgücü talebi arttıkça insanlığın çoğaltılabilmesi için gölgelendi.
Bu yetenek aşırı nüfusa yol açtı ve birçok insanın yaşadıkları şehrin güvenliğinden çekildi. Bu kadar çeşitli kültür hâlâ cennet efsanesini hatırladıkları halde yaşadıkları yerden sınır dışı edilmiş oldu.
Yüzyıllar sonra binlerce insan istikrar içinde yaşadı ve Anunnaki’nin dikkatini çekti. Yeni genetik stoktan yararlanmak istediler ve bazıları cinsel partner olarak seçildi. Yasaklanan bu birleşmeden doğan çocuklara “eski devler” olan Nefilim denirdi. Bu protokol ihlali, hâlâ yaratılışa sempati duyan Enki tarafından korunan birkaç seçilmiş kişiyi kurtarmak için, ortaya çıkan halkın yok edilmesine neden oldu. Bu olaylar birçok uygarlığın kültürel mirası olarak hâlâ var olmaktadır.
Anunnaki, yüz binlerce yıl, karanlık çıkarlarına hizmet etmeleri için yarattıklarını köleleştirdikten sonra, Dünya’yı terk etme kararı aldı. Etkileri, Mezopotamya’dan Hindistan’a, Güney Amerika’ya kadar dünyanın her köşesine ulaştı.
Sitchin’e göre, Anunnaki göçü yaklaşık 6.000 yıl önce meydana geldi. Ayrılmadan önce, Sümer uygarlığı gibi özetlenebilen ve o zamanlar açıklanması mümkün olmayan çokça ilerlemeyi bahşederek insanlığa bir adım daha yaklaşmaya karar verdiler. Nitekim olgun ve oldukça organize bir kültür olarak ‘ani’ bir görünüş ortaya koydular. Seçtikleri kan çizgisi Anunnaki genleriyle genetik olarak zenginleştirildi ve astronomi, matematik, teknoloji ve tıp öğretildi.
The Sumerian Anunnaki And The Origin Of Mankind  in5d
Bu teori ile karşılaştığı şüpheciliğe rağmen Sitchin, iddiasını destekleyen birkaç belge ve bulguya dikkat çekiyor.
Enorme Elish adlı Babil yaratılış efsanesi, güneş sistemimizin oluşum tarihini temsil eder. Buna göre, Nibiru adında yolunu şaşırmış bir gezegen güneşin çekim gücüyle yakalandığında Dünya henüz oluşmamıştı. Gezegenlerin uydularının çoğunu bozdu ve Uranüs’ün yörüngesine saptı. Daha sonra bir zamanlar Mars ve Jüpiter arasında yörüngede bulunan bir gezegen olan Tiamat ile çarpıştı.
Dünya bu çarpışmadan doğdu ve Tiamat uydusu kendi kendine oluştu. Nibiru’nun geride bıraktığı, 3.600 yıllık bir eliptik retrograda (diğer tüm gezegenlerin tersine dönen) güneş etrafındaki yörüngesinde yerleşti.
Sitchin, Bağdat Pilleri ya da Sakkara Kuşu gibi bulunduğu yere ait olmayan eserlerin varlığının eski ama son derece gelişmiş bir medeniyete dayandığına inanıyor. Ayrıca, 1889 yılında Sir Flinders Petrie tarafından Horeb Dağı’nda bir Anunnaki altın işleme fabrikasının şaşırtıcı keşfinden bahsediyor.

Sitchin, evrimimizin kuşkusuz bir şekilde aniden hızlandığına inanıyor. O ve diğerleri, radikal ve anormal farklarımızın bu teori için yeterli delil olması gerektiğini iddia ediyorlar.
Ayrıca, Anunnaki’nin Dünya üzerindeki egemenlik alanının bitmediğini söylüyorlar.
Bildergebnis für annunaki 
Sitchin teorisindeki tutarsızlıklar
Galaksiler arası seyahat yapabilecek seviyede teknolojiye sahipler ama günümüzde "Boston dynamics"'in bile yapabildiği seviyede robot köleler yapıp mutlak itaat ve gelişmiş iş gücünün nimetlerinden faydalanmak varken deneme yanılma yöntemi ile ilerde sana isyan etmesi olası, verimliliği düşük organik köleler imal etmek için on binlerce yıllık evrim süreçlerini bekliyorlar.
Buradaki
[1]tarz komple elmas gezegenler olduğu gibi altın madeninin dünya'ya kıyas olmayacak seviyelerde yoğun olduğu gezegenler de var ama onlar yinede gelip burada az biraz altın rezervi için mücadele verip duruyorlar, hem de altın isminde basit bir kimyasal elementi aşmış teknolojik labaratuvar ortamında üretip keyfine bakmak varken.  
Bu bilgiler ne tarihle ne jeolojiyle ne de genetik bilimiyle uyuşuyor.İnsan denen canlının birden ortaya çıkmadığını, milyonlarca yıllık bir süreçten sonra bu hale geldiğini, bu milyonlarca yıllık süreçlere ait kanıtların, kalıntıların da var olduğunu bilen bünyeler için geçerliliğini yitiren hipotez.Altın aramak için kurgulanmış bir beden parçasından fazlası olduğumuz net bir gerçek.Ayrıca insanı Annunakiler yarattıysa Annunakileri kim yarattı sorusu muhtemelen ilk akla gelecek sorudur.
Kendilerine yaşamak için yeni bir gezegende bulabilirdiler.Zira teknolojileri yüksekti haliyle.
Evrenin "karbon" bazlı olduğunu artık biliyoruz.Dünya dışından yabancı element bulamadık.  "Neden adamlar robot üretmek varken, kendilerine isyan etme potansiyeli olan insanları yaratmış"olabilirki?
Sümer mitolojisini araştırmaktan aciz insanların uydurdukları bir masaldır. İki ünlü sümerolog olan Samuel Noah Kramer ve Muazzez ilmiye çığ okuyabilirsiniz.Gerçek sümer tarihi değil Sitchin`in söyledikleri.
Sitchin`in tablet ve teorilerine detaylı cevaplar için.[5
Ayrıca Quora`daki Nibiru tableti hakkındaki yazı için.[6]
Nibiru diye bir gezegen yoktur.NASA bu iddiaları resmi olarak yalanladı.[7]
Reptilyanlar hakkındaki makalemiz için.[8]


 
Kaynaklar,
1.https://www.extremetech.com/extreme/137719-scientists-discover-nearby-diamond-planet
2.https://www.snopes.com/fact-check/is-this-goliath-skeleton-real/
3.https://www.thoughtco.com/giant-human-skeletons-found-in-greece-3299810
4.Video-https://www.youtube.com/watch?v=h1o4uuB54W8&feature=youtu.be
5.http://www.sitchiniswrong.com/index.html
6.https://debunkingdoomsday.quora.com/Debunked-This-tablet-from-the-ancient-Sumerians-depicts-12-planets-including-Nibiru
7.https://cernbilim.blogspot.com/2018/03/katil-gezegen-nibiru-planet-x.html
8.https://cernbilim.blogspot.com/2018/03/reptilyanlar-gercekmidir.html
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !