Area 51 Yani Bölge 51 in Tarihi Ve UFO iddiaları

0
 Bildergebnis für area 51
"Kara Dünya" veya "The Box" olarak da adlandırılan  51.Bölge, dünyanın en gizli askeri test tesislerinden biridir. Resmi olarak mevcut olmadığı için çok gizlidir. Bu tesis, ABD'nin Nevada eyaletinin çölünde yer almaktadır. Gizli teknoloji ve çok sayıda istihbarat uçağının doğum yeridir. 

Söylentilere göre, yabancı bir uygarlığın uzay gemileri orada test ediliyor ve onları yeniden yaratmaya ya da teknolojilerini araştırmaya çalışıyorlar. Ayrıca, dünya dışı kamplar var.

Area 51 i daha iyi tanımak için olaya en baştan başlayalım.
Çok sayıda "Gizli proje" nin doğum yeri olan "Skunk works" un en gizli uçakları ve usta tasarımcısı,Clarence L. "Kelly" Johnson 1955 yılında projeye başlamış. Daha sonra CIA, Soğuk Savaş'tan sonra Rusların gizli bir silah üzerinde çalışıp çalışmadıklarını ve Rusların saldırısının gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini ve Johnson ekibinin plan için teşvik edip etmediklerini öğrenmek için süper gizli, ultramodern bir casus uçağı inşa etmeyi düşünmüşlerdi. 
Johnson'ın ekibi ile rahat çalışabileceği bir yere ihtiyacı vardı, çünkü o dönemde var olan tüm askeri tesisler uygun deildi. Kimsenin onu rahatsız etmeyeceği bir yer lazımdı,çünkü CIA sekiz ay içinde uygun bir prototip istedi; Böyle bir şirket için çok kısa bir süreydi bu. Fikir aslında  imkansızdı. Bu yüzden Johnson, şimdiye kadarki en iyi test pilotu olan Anthony W. "Tony" LeVier'i projesine aldı. LeVier, böyle bir proje için mükemmel bir yeri bulunca oradaki  prototipi test edecekti. LeVier burayı buldu. Bu yer başka bir kurumuş bir göl olan Papoose (Dry) Lake  yakınında bulunan Groom (Dry) Lake Gölü'ydü.Nellis Hava Kuvvetleri Üssü (NFB) ve Nellis Test Side (NTS)kapalı askeri üs ve bölgedeki iki göl Nevada'daydı ve bu da sistemi daha da gizli tutacaktı. Yasak alan neredeyse tüm Nevada'yı kapsamakta ve neredeyse İsviçre kadar büyüktür!
Böylelikle  bir uçağı gizlice test etmek için bulunmaz bir yerdi. Orada neredeyse hiç yağmur yağmıyordu ve gökyüzü her zaman açıktı. Kuru gölün dibi o kadar serttiki uçakları kolaylıkla taşıyabiliyordu. Bu arada, bölge neredeyse tamamen dağlarla kaplıydı - den Groom ve Papoose Dağları - askeri ve meraklı ziyaretçiler arasında örülen duvar , Area 51'i meraklı gözlerden koruyordu. 

 Ähnliches Foto

İlk yıllarda, Area 51 ilk zamanlarda özel bir yer değildi. Bugünkü kadar büyükte değildi. Yaklaşık 1600 km² büyüklüğündedir. "Bölge" bir Hava Kuvvetleri askeri tesisi için sıradan binalara sahipti. Bir kontrol kulesi, su temini için tanklar, hammadde depolama, işçiler için konut, vb. Daha sonraki dönemlerde, son derece genişlemişti  ve teorik olarak iki uzay mekiğinin eşzamanlı olarak ve ardı ardına iniş ve kalkış potansiyeline sahip duruma getirdi, dünyanın en büyük pisti konumunda,Yüz metre genişliğinde ve yüz metre uzunluğundaki büyük bir hangar - H 18  mevcut ,diğer çeşitli yenileme ve genişletmelerin yanı sıra sinema,  mağazalar ve diğer eğlence tesisleri gibi eklemeleride var.
Tüm Alan etrafında uyarı levhaları bulunuyor, fotoğraf ve resimleme faaliyetleri bu alanda yasaklanmıştır ve sınır ihlali yapanların  ciddi zorluklarla karsılasacagı  uyarılar bulunuyor. Hatta güvenlik şirketi EG & G ve "Bölge 51" bekcileri, "Cammo  Dudes" bulunur, bunları atlatırsanız asıl güvenlik biriminin öldürme yetkisi vardır. en iyi ihtimal 600 dolar tazminat.Görevliler ve uyarı levhaları korkutmaya zaten yeterli ayrıca çevre boyunca kameralar tüm bölgeyi kayıt altında tutuyor.
Bölge üzerinde uçus da kesinlikle yasaktır. Sadece "JANET" olarak bilinen gizli  havayolu sirketine serbesttir.bu sirket Bölge 51 in calisanlarina ait olan ve Las Vegas -Bölge 51 JANET terminali yanı sıra Kaliforniya ve New Meksika için "Area51"  personelini taşıyan JANET uçaklar
ıdır.

Şimdiye kadar, Area 51'te aşağıdaki uçaklar geliştirildi:

- Area 51'i başlatma sebebi olan U-2, A-12
- Günümüzün geleceğinden gelmiş gibi görünen ve şimdiye dek 2-3 kez ses hızında olan "Blackbird" SR-71A piyasada.
- Sadece en son bilgisayar teknolojisiyle uçabilen F-117A.


Yukarıdaki uçaklardan biri her seferinde bir test uçuşu yaptığında, “daha ​​yakın” bölgedeki sakinler UFO gördüklerini zannetmistir. Tüm gazetelerde görgü tanığı raporları ve iddia edilen UFO'ların fotoğrafları ortaya çıktı. Yıllar geçti ama Amerikan hükümeti, UFO'nun 1 / 3'ünün U-2'ye ve Blackbird'e ait oldugunu itiraf etmedi. 

 Ruslardada buna benzer konular gündeme geldi.Ama yüksek teknoloji uçaklarıyla çalışan Amerikan Area 51'in aksine, Rusların füzeleri vardı. Orada da, tüm UFO hikayeleri her test uçuşundan sonra oluyordu. Deniz anası şekline sahip olan UFO'lar aslında sadece Rakenendes'in ateş kuyruğuydu. Ancak, Rus hükümeti böyle bir operasyonu sürdürdüğü ya da halen sorumlu olduğu gerçeğini kabul etmedi.
 Area 51 in Nisan 1995'e kadar, iki muhteşem manzara noktası vardı, Area 51'i çok iyi gören iki dağ zirvesi vardı: White Sides ve Freedom Ridge zirveleri. Ancak, bu alanlar  Ordu tarafından legal olmayan yöntemle alındı- 51. "bölgeye" bir göz atmak için tek yer 2500m yüksekliğinde ve 42km uzaktaki Tikaboo Peak'dir. Bununla birlikte, detayları görebilmek için güçlü dürbününüz olmalıdır. hangar 18, oradan bile çıplak gözle görülebilir.
 Area 51 personeli, faaliyetleri hakkında bilgi kamuya ulaşırsa, onların ve ailelerinin ölümü ile tehdit edilmektedir. Genel olarak, sistem hakkında konuşmalarına izin verilmez. İsimlerini bile söyleyemezler. Bu yasadışı kabul edilir.

Gelelim uzaylı iddialarına
- Roswell Uzaylı otopsi olayı zaten kurgudan ibaretti.Ufo iddiası tamamen "Mogul Projesi"nin gizlenmesidir.
- Ayrıca en ünlü Fizikcilerden Michio Kaku ve Stephen Hawking uzaylılara henüz ulaşılmadıgını açıkladılar.Sitemizde videoları mevcut.
 - Aya gitme yalandı ve filmden ve senaryodan ibaretti diye iddia edenler  bu filminde gizlice Area 51 de cekildigini iddia ettiler.Sahte ay ortamının burda olusturuldugunuda söylediler.Aya gitme olay gercek olduguna göre ve bu konuda yeterli kanıtlar olduguna göre bu iddiayıda aynı zamanda cürütmüs oluyor.
-Yillarca Area 51 de calısan elemanlar oldugu halde bu nasıl ispatlanamadı.Eski CIA ajan itiraf ettigi haberi cıktı ama onun elinde tuttugu UFO lu kant bir oyuncak cıktı.Boyd Bushman olayı,
 
kaynak,
http://www.rense.com/general96/bushman.html

 Matematikte bunun gercek olmadıgını kanıtlıyor
https://cernbilim.blogspot.de/2018/03/komplo-ne-kadar-gizlenebilirmatematikse.html

Aya gitme konusu icin,
https://cernbilim.blogspot.de/2018/03/aya-gidilmedimi.html



kaynaklar,
- Andreas von Rètyi: GEHEIMBASIS AREA 51, Die Rätsel von „Dreamland“: http://www.koppverlag.de/artdet.cfm?Art...=kat&page=0
- http://www.science-explorer.de/reports/area51.htm
- www.google.com
-N-24

- http://www.rense.com/general96/bushman.html



Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !