Kansere çare Bulundu Ama Gizleniyor mu?

1
Video da Türkce altyazı mevcuttur.Videodaki altyazı seceneginden Türkce altyazı ayarlayabilirsiniz.
 

 İlk olarak İsrailde Kanser yok veya Az iddiasından başlayalım,

İsrail Kanser Cemiyeti’ nin (İKC) resmi kaynaklarının bu konuda incelenmesi daha doğru bilgi verecektir. İKC’ nin resmi internet sitesinde açıklanan verilere göre 2012 yılında, İsrail'de 28.709 kişiye kanser tanısı konmuş ve aynı yıl 10.640 kişi hayatını kanser nedeni ile kaybetmiştir.

İsrail’ de kansere bağlı sakatlıkların yarısından fazlasını oluşturan başlıca kanser çeşitleri erkeklerde prostat, akciğer, kolorektal kanserler, ürolojik kanserler ile non-Hodgkin lenfoma (NHL); kadınlarda ise meme, kolorektal, rahim kanseri ve NHL’ dır.

İsrail’ de kansere bağlı ölümlerin yarısından fazlasını oluşturan kanser tipleri ise erkeklerde akciğer, kolorektal ve pankreas kanserleri, kadınlarda meme, kolorektal ve akciğer kanserleridir.

İsrail’ de kansere bağlı ölüm oranları Yahudiler ile Araplar arasında aynıdır. Kanser görülme oranlarında Yahudilerde 1995 yılından itibaren, Araplarda ise 2007 yılından itibaren düşüş görülmeye başlanmıştır.

İsrail kanser ölüm oranları OECD ülkelerinin ortalamasından daha düşük olup, en düşük 8. ülkedir. Dünyadaki kanser istatistiklerini veren GLOBOCAN sitesinde verilen bilgilere göre kanserin en çok görüldüğü ve ölüme neden olduğu ilk 20 ülke arasında İsrail’ de bulunmaktadır. Bu listede İsrailli erkekler kanser riski ve ölüm oranı açısından 19. sırada, İsrailli kadınlar ise 15. sıradadır.

İsrail’ de son yıllarda en çok artan kanser non-Hodgkin Lenfoma (NHL) olup 2012 yılında 1304 yeni tanı konmuştur. Bu artışın tam nedeni bilinmemektedir. Teşhis yöntemlerinde gelişme, genetik faktörler, bağışıklık sisteminin kusuru, artan alkol tüketimi gibi nedenler ileri sürülmektedir. NHL Yahudi erkeklerinde kanser ölümlerinin 5. en sık nedeni, Yahudi kadınlarında ise 6. en sık nedenidir.

 Ähnliches Foto

Kansere çare Bulundu Ama Gizleniyor mu?
Dünyanın bugün geldiği iletişimdeki gelişmeler bu tür bilgilerin gizli kalmasını imkansız kılıyor.

Kanser kendi hücrelerinizin dna yapısının bozulması sonucu kontrolsüz çoğalmasıdır.Kendi hücrelerinizin hem halen biraz kendi hücreniz gibi olması, hem de biraz başkalaşmış olması onu zor bir rakip yapar. bununla birlikte kökten aldığı organ ve dokuya göre bazen çok dirençli, bazen ise daha iyi seyirli olur.
Kanser, hücre üstündeki kontrolü kaybetmektir. hücreyi kontrolde tutmanın bir kaç yolu var ama o kontolü kaybetmenin milyonlarca farklı yolu var. hangi birine çare buluyorsun acaba?
Farklı kanser ilacının olmasının sebebi de bu. Her Tümör, hücrenin başka türlü sapıtması. Belli başlı hücre sapıtmalarını tümörün yerine, kökenine, tipine, protein ve dna bozukluklarına bakarak anlamaya çalışıyorlar.Sonrada bu tümör şu şekil sapıtmış diyip o sapıtmaya uygun ilaç veriyorlar. 
Birde istiyoruzki kullanılan bu ilaçlar normal hücrelere dokunmasın, tek sapıtmış hücrelere etki yapsin. iyi de normal hücreyle sapıtmış hücre arasındaki fark nedir? Normal hücre dediğinin türlü türlü huyu, çeşit çeşit atarı var. daha normal hücreler nasıl davranır, neler yapar, nasıl proteinleri vardır  biliyor muyuz? Bence bilemiyoruz.
Okuduğunuz kanserin çaresi bulundu haberleri ya normal hücrelerin nasıl davrandığına dair önemli bir buluş, ya da normal hücrelerle sapıtmış hücreler arasındaki farka dair. Proteinlerden birini tespit edip "iste bu protein pankreas kanseri" derseniz mesela, o proteini olan bütün hücreler sapıtmış, yoldan çıkmış iğrenç pankreas hücreleridir, Hepsini yok edelim demek (tabi öyle bi ilaç hedefi bulursanız sizden kral da yok demek, paraya para demezsiniz). o saatten sonra askerlikte 1000 kişinin içinde rütbesinden komutan tanır gibi, veya icinize sızmıs aynı kıyafetli düsmanı tanımanız gibi, o proteini gördüğünüz yerde Tümör olarak tanırsınız.
Yoldan çıkmış hücreleri yola getirmek gibi bi amacımız olamaz. ilac ile yoldan çıkan her şeyi parça parça etmek lazım.Tam hepsini temizledim dersiniz, sinsi bi tanesi kendini gizler. sizin bulduğunuz proteini saklar. ve başka bi sapkın yoldan devam eder hayatına.Tedaviden 5 yıl sonra yeni tümör olarak çıkar karşına.
o yüzden ne tek çeşit ilaç verilir, ne tek çeşit tedavi, ne de temkin elden bırakılır. bu bir savaş. Sen bir taraftan saldırırsın, vücudundaki milyarlarca hücreden biri saldırmadığın yoldan başka bi türde sapıtır. Siz iyisi mi kendinize iyi bakın, bağışıklık sisteminizi kuvvetli tutun.
Kansere care bulunması diye bir sey yoktur. cünkü kanser bir tane hastalık degil. Bugun bilinen 200'den fazla kanser cesidi var ve birinin tedavisinde kullanılan ilac baska bir kanserin tedavisinde tamamen faydasiz olabiliyor. 200'den fazla kanser çesidi demek 200'den fazla tedavi sekli demektir. yani tek kalemde kansere çare bulunması imkansız. bunu kanser arastirmalarinda bulunmus herhangi birine dogrulatabilirsiniz.Burada bakabilirsiniz,

 Bildergebnis für kansere care bulundu yalani

Kansere çare bulunup saklanıyorsa bu çareyi bulup saklayan kimdir? Devlet midir? Üniversiteler midir? ilac sirketleri midir? Cia midir? Eger kansere çare bulup saklayan kurum devletse (diyelim ki X devleti) devlet niye böyle bir şey yapsin ki? Üniversitelerdeki araştırma gorevlileri zaten kansere care bulsalar tarihe gececeklerdir ve adamlar kansere çare bulsalar saklamak bir yana anında onlarca makale yazıp yayınlarlar.
Dünyanın bugün geldiği iletişimdeki gelişmeler bu tür bilgilerin gizli kalmasını imkansız kılıyor.

Bulunsaydı Steve Jobs ölürmüydü acaba?
Abd başkan yardımcısının oğlu iki sene önce kanserden öldü.

http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/saglik/herkesin-faydalanabilecegi-kuresel-bir-kanserle-mucadele-fonu-olusturulmali-40097090 

Bu evrimsel bir kanunda diyebiliriz. doğal seleksiyon diyoruz adına. insanlar ne yaparlarsa yapsınlar Tabiat onlara mutlaka "dur" diyecektir. Bunu eskiden farklı bir yöntemle yapardı şimdi başka yollarla yapıyor.
Kansere çözüm bulunsada, bizi her zaman korkutacak ve etkisi altına alacak "ölümcül" bir hastalık, durum, olay her zaman var olacaktır.Yaşlanma ve Ölüm gibi.Doğa kanunları ve dengesi bu.Pozitif evrime negatif evrimle karşılık.Her Atom altı parcacığının karşıt parcacığı vardır.Elektron-pozitron veya Madde -Anti madde gibi.Bakterilerdeki evrim ve antibiyotik direnci buna sadece bir örnektir. Ne kadar üzerine egemen olmaya çalışırsan çalış eninde sonunda "burada benim kurallarım gecer" diyecektir ve gerekeni yapacaktır.

Kaynak ve ileri okuma,

https://www.haaretz.com/israel-news/cancer-cases-among-israeli-men-lower-than-women-1.5458514

www.haaretz.com/news/number-of-new-cases-of-cancer-drops-in-israel-1.255853

http://en.cancer.org

http://www.canfezasezgin.com/Home/Icerik/Israil-de-kanser-yok-mu-383


Yorum Gönder

1 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
  1. Güzel anlatim.Söylenecek söz yok.Peki ilac endüstrisi özellikle Pharma konusunda büyük iddialar var.Aslinda onu arastirirken bu yaziyi buldum.Almanya da yasayan biri olarak Pharma konusunda iddialar büyük.Bununla ilgilide bir arastirma yapsaniz.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !