Penis Büyütücü İlaçlar Gerçekte İşe Yarıyor mu?

0

Best Penis Extender Devices: Top 5 Penile Stretcher Reviews | Paid Content  | Cleveland | Cleveland Scene Penis Büyütücü İlaçlar İşe Yarıyor mu?

Penis büyüklüğüne kadınların istisnalar hariç takıntısı olmadığı halde erkeklerde ise tersine ciddi oranda bir takıntı söz konusu.Muhtemelen partnerini tatmin edememe korkusu yada erkekliğin sembolü olduğu için kadınların daha fazla ilgi duyacağı inancı yada egosal bir tatmin olabilir.

Bir araştırmaya göre, vajinanın ortalama derinliği yaklaşık 3,77 inç, yani 9,6 santimetredir. Diğer kaynaklar, ortalama boyut aralığının yaklaşık 3 ila 7 inç (yaklaşık 7,6-17,7 cm) olabileceğini öne sürüyor.Zira vajinanın esnek yapısı var. Prof. Dr. M. İhsan Karaman, "Mutlu Aile İçin Pozitif Cinsellik" isimli kitabında "İlişki sırasında kadın cinsel organının “dudaklar” adı verilen giriş¸ kısmı ile vajinanın en dış¸ kısımları hazza açık olan, uyarılan bölgelerdir. Bu kısmın içerisinde kalan bölüm ise duyarsızdır. Özellikle vajinanın duyarlı olan ilk girişteki üçte birlik kısmına ulaşabilmek ve uyarabilmek bakımından, penisin sertleşmeden sonra minimum 7 cm’ye ulaşabilmesi yeterlidir."diyor.Dolaysıyla penisteki büyüklük takıntısı gereksiz.

Arkadaşlık sitesi Big One Dating tarafından yapılan bir ankette, 4.761 kadından en son seks yaptıkları erkeğin yaklaşık penis boyutunu vermeleri istendi. Ayrıca penetrasyon yoluyla doruğa ulaşıp ulaşmadıkları da soruldu.

Anket sonuçları, 'daha büyük daha iyi' anlamına gelmediğini de açıkça ortaya koydu. 27.94 santimetre (11 inç) inanılmaz bir penis uzunluğuna sahip erkeklerin ilişkisinde kadınların sadece yüzde 30'u orgazma ulaşmış. Ve ankete katılanların yüzde 30'u 10.16 santimetre (4 inç)'de bile zirveye ulaştı, 7.62 santimetrede (3 inç) hala iyi bir yüzde 26'ydı.

Erkeklerin bu takıntısı maalesef ürün pazarlama firmalarını harekete geçirmekte ve bu sektörden büyük paralar kazanmasına yol açmakta.

İstenmeyen e-posta  klasörünüzde karşınıza çıkan penis büyütme hapları ve pompaları hakkındaki gerçekler nelerdir?

Penis büyütme, bariz nedenlerden dolayı internette popüler bir konudur. İnternette eposta çöplüğünüzü artıran tonlarca hap, iksir ve pompa reklamları var.

3 Best Penis Enlargement Pills Compared in 2021. Do they really work?  Proven Facts, Pros/Cons 

Vaat edilen erkek penis büyütme ürünleri gerçekten işe yarıyor mu? 

Basit cevap: Hayır. Penis büyütme ürünleri işe yaramaz. Üzgünüz!

Gıda ve İlaç Dairesi (FDA), tüketicilere cinsel güçlendirme için tanıtılan bir ürün olan büyük penis  cinsel uyarıcıları satın almamalarını veya kullanmamalarını tavsiye ediyor. Bu ürün, uluslararası posta gönderilerinin incelenmesi sırasında FDA tarafından tanımlanmıştır.

FDA laboratuvar analizinde, Büyük Penis Erkek Cinsel Uyarıcının, erektil disfonksiyonu (ED) tedavi etmek için kullanılan FDA onaylı reçeteli ilaç Viagra'nın aktif bileşeni olan sildenafil içerdiğini doğruladı.Ürününü pazarlayanın bahsetmediği bu bileşen, nitrogliserin gibi bazı reçeteli ilaçlarda bulunan nitratlarla etkileşime girebilir ve kan basıncını tehlikeli seviyelere düşürebilir. Şeker hastalığı, yüksek tansiyon, yüksek kolesterol veya kalp hastalığı olan erkekler genellikle nitrat alırlar.

Üroloji doçenti ve Washington Üniversitesi Erkek Sağlığı Merkezi direktörü Thomas J. Walsh, “Bugüne kadar hiçbir krem, hap veya fallus`un penis boyutuna fayda sağladığını gösteren herhangi bir kanıt olmadı” diyor.Başka bir deyişle: 'Erkek penisinin boyutunu veya işlevini artırmanın hızlı basit bir yöntemi yoktur.' Penis büyütme ürünlerinin neden hiçbir ise yaramadığına bir göz atalım:

Bu tedavilerin neden işe yaramadığını anlamak için ereksiyon halindeyken vücudunuzda gerçekte neler olup bittiğini bilmek gerekiyor.

Penisiniz kanla dolan süngerimsi erektil doku içerir ve böylece ereksiyonunuzun boyutunu belirler. Walsh'a göre bu  doku kolayca değiştirilemez. 'Bu lifli silindirler pelvik kemiğe sabitlenmiştir ve pelvik kemiğe sabitlendiği için kolayca manipüle edilemezler' diyor. 'Yerlerinde sabitlenirler ve çoğu erkek için ergenlik boyunca ulaştıkları boyut maksimum uzunlukları olur.'

Baylor College of Medicine`den erkek sağlığı üroloji danışmanı ve erkek üreme tıbbı ve cerrahisi şefi Larry Lipshultz, M.D., kan akışını artıran bir penis büyütme takviyesi,testislerin daha hızlı dolmasına yardımcı olabilir, böylece daha hızlı ereksiyon olmanıza yardımcı olabilir, ancak boyutunu etkilemez" diyor.

Peki ya büyütme hapları?
Bazı web siteleri ve şirketler, erkeklerin sadece takviye alarak penisinin daha büyük olabileceğini iddia ediyor. Amazon'da satılan bir ürün, 'sadece birkaç ayda penisinizin uzunluğunu ve geni
şliğini artırmayı' vaat ediyor. Bu ürünlerin tipik olarak amino asit "arginine" (vücudun protein yapmasına yardımcı olur) ve Lepidium meyenii gibi bileşenler içerdiği söylenir.

Ne yazık ki, hiçbirinin boyutu artırdığı kanıtlanmamıştır ve reçetesiz satılan ürünlerin penis boyutunu artırdığına dair hiçbir kanıt yoktur. 

Male Enhancement Pills (3 Enhancement Pill Alternatives) 

Peki ya doğal erkek geliştirme?

Şüpheli hapların yanı sıra, bazıları daha doğal ve güvenli görünen penis uzatıcılardan veya egzersiz yöntemleride mevcut.

2015'te yapılan küçük bir çalışma, Andro-Penis olarak bilinen bir cihazın kabaca yarım inç uzunluğunda olduğunu gösterdi. Ancak Brahmbhatt,bu riske değmeyeceği görüşünde.

MensHealth.com röportaj
ında “Penis uzatıcıların faydaları üzerine araştırma yetersiz” dedi. 'Ayrıca, vücudunun hassas bir bölümünde saatlerce üzerinde kalması gerekiyor.

Organınızı sağmak gibi olan "jelqing" olarak bilinen genital egzersiz var. Bu egzersizde, erkekler baş ve işaret parmaklarıyla penislerinin tabanını tutar ve ellerini şafttan aşağı kaydırır. Bu hareket hergün yaklaşık 20 dakika tekrarlanır.

Bunun bir faydas
ı olabilirmi? Erkek üreme tıbbı ve cerrahisinde uzmanlaşmış MD ürolog Dr. Jesse N. Mills'e göre cevap olumsuz.'Bir erkek jelqs yöntemi kullandığında, erektil odalara kan sıkıyor ve penisini kabartıyor. Herhangi bir büyüme varsa, bu sadece yumuşak bir penisi yarı ereksiyon haline getirmektir.'

Peki daha büyük bir penis elde etmek için yapabileceğiniz bir şey var mı?

Dürüst olmak gerekirse maalesef yok.Ama emin olun ki boyut olarak, muhtemelen iyisinizdir.

Lipshultz, “Penis büyütmek için gelen erkeklerin çoğunluğu ortalama” diyor. “Sadece erkeklerin normalin ne olduğu konusunda gerçekçi bir fikirleri olduğunu düşünmüyorum. Bu nedenle, aslında ortalama olduklarında normalin altında olduklarını düşünüyorlar. ”
Bedeniniz hakkında gerçekten endişeleniyorsanız, kilo vermeyi düşünün. Dr. Lipshultz, bazı erkeklerin penislerinin bir kısmını temelde gömen kasık yağına sahip olduklarını ve bu nedenle daha küçük görünmelerini sağladığını söylüyor. Kilo vermek, birkaç santim ortaya çıkarmanıza yardımcı olabilir.

Sertleşme açınızda bir değişiklik fark ederseniz, cinsel tıpta uzmanlaşmış bir üroloğa görünün. Walsh, doktorunuzun, penis traksiyon cihazı veya vakum cihazı gibi, kasılmış skar dokusunu normal uzunluğuna geri döndürebilen bir müdahale önerebileceğini söylüyor. Muhtemelen zaten olabildiğince esnek olan sağlıklı penis dokusu için fazla bir şey yapmayacaklarını söylüyor.
Walsh, “Penis boyutunu artırmak için onaylanmamış cerrahi prosedürler sunan kliniklerden uzak durun” diyor.

Bazı doktorlar, penise silikon gibi malzemeler yerleştirir, ancak bu penis büyütme prosedürlerinin sorunlu yan etkileri olabilir. Materyal, çevredeki dokuyu hareket ettirebilir ve yok edebilir veya hissi azaltabilir.

Walsh, 'Bu tür cerrahi prosedürler erkekler için tehlikeli olabilir ve genel olarak cinsel işlevleri üzerinde gerçekten olumsuz bir etkisi olabilir' diyor.
Sonuç olarak,Piyasada medikal hap, krem, jellerin hiçbiri tavsiye edilmiyor. Çünkü bunların yan etkileri olduğu gibi, etkileri de geçici ve tartışmalı. Eğer etki gösterdiyse, bu çok kısa süreli oluyor. Bir doktora danışmadan kendi kendilerini tedavi etmeye çalışmaları tavsiye edilmiyor.Dolayısıyla ilaç tedavisi önerilmiyor.Piyasadaki penis büyütücü hapların veya jellerin hiç bir şekilde penisin büyümesine etkisi olamaz. Bunlar tamamen ticari bir amaca yönelik, kandırmacadan ibarettir. Kesinlikle bunlara inanmamak lazım, bu uğurda hiç bir külfete katlanmamak lazım. Penisin kısalığından şüphe edenler varsa, ürolog hekime başvurmalıdır.

Unutmayın: daha büyük bir penis, cinsel yaşamınızı engelliyorsa sizi mutlu etmeyecektir.

Kaynaklar

1.Video YT-Men`s Health- https://www.youtube.com/watch?v=4C0EoKFenJ0

2.https://www.fda.gov/drugs/medication-health-fraud/public-notification-big-penis-male-sexual-stimulant-contains-hidden-drug-ingredient 

3.https://www.menshealth.com/sex-women/a19524433/penis-enlargement-products/ 

4.https://obgyn.onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1111/j.1471-0528.2004.00517.x 

5.https://goaskalice.columbia.edu/answered-questions/how-deep-average-vagina-and-does-it-elongate-when-somethings-it/ 

6.https://bigone.dating/best-penis-size/

7.https://www.hurriyet.com.tr/mahmure/ideal-boy-aciklandi-7-santim-yeterli-35112458

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !