Happy End Thai Masajı`nın Erotizmle Alakası Var Mıdır?

0

Tayland’ın insanlığa miras masajı Bangkok’taki Wat Phu Tapınağı’nın duvarlarındaki çizimler, Thai masajının uygulandığı bölgeleri gösteriyor.

"Happy End" Thai Masajı`nın  Erotizmle Alakası Var Mıdır?

Thai masajı, binlerce yıldır Tayland'da uygulanan antik bir terapi yöntemidir. Thai masajının, 2500 yıldan fazla zaman önce, Buddha'nın geniş medikal bilgiye sahip bir arkadaşı olan Jivaka Kumar Bhaccha tarafından geliştirildiği düşünülüyor. Birçok Thai şifacısı, Jivaka'nın geleneksel Thai tedavisinin mucidi olduğunu düşünüyor. Jivaka aynı zamanda "Doktorların Babası" olarak anılıyor ve bir gelenek olarak geleneksel Thai şifacıları, masajdan önce ve sonra Jivaka'ya şükranlarını sunuyorlar.

Ayrıca uzmanlar, Thai tedavisinin kırsal ve soylu geleneklere sahip olduğuna inanıldığını belirtiyor. Kırsal geleneklerin bilimsel dayanakları yoktur ve gayri resmi eğitim metodlarına dayanmaktadır. Bu kırsal geleneklerin, alt jenerasyonlara aktarıldığı ve öğretmenlerden öğrencilere gizli bir kodla iletildiği düşünülmektedir. Diğer bir taraftan Thai tedavisinin soylu geleneklerinin, soylu sınıf tarafından, Hindistan, Çin ve Ortadoğu'dan ilham alınarak geliştirildiği düşünülüyor. Thai masajında, özellikle de Hindistan'ın Ayurveda geleneğinin büyük etkileri olduğu açıkça görülüyor.

Thai masajının teknik ve uygulamaları Tayland'da geliştirilmiş olsa da, aslında bu tekniğin kökenleri Hindistan'a dayanıyor olabilir. Bu tekniğin köklerinin Hindistan'a dayandığına inanılmasının bir sebebi de, bu bölgeye ait yoga felsefesidir.

Eski tıbbi metinler, Tay masajı geleneğini korumak için taşa oyulmuştu ve Bangkok’taki Wat Pho tapınağının duvarlarında görülebilir.Tarihi 15. yüzyıla dek uzanan bu masajın, vücutta enerji akışı ve kan dolaşımını hızlandıracak şekilde uygulandığı özel bölgeleri gösteren çizimlere bugün  rastlamak mümkün. Ülkede 1962 yılında açılan masaj okulu sayesinde, bugün 200 bini aşkın terapist 145 ülkede bu hizmeti vermeyi sürdürüyor. Sadece Tayland’da bulunan terapist sayısı ise on binleri buluyor. Thai masajı, geçmişte hemen her köyde şifacılar tarafından uygulanan, kuşaktan kuşağa aktarılarak bugünlere kadar gelen bir tedavi geleneği aslında. Bu yüzden UNESCO da kültür mirası olarak tescillediği bu masajı “Bilimin, sanatın ve Tayland’ın geleneksel sağlık hizmetinin bir parçası” olarak tanımlıyor. Toplamda 127 ülkeden 550 maddenin yer aldığı listede, Türkiye’den de 18 madde yer alıyor.

NEU Thaimassagen Erotikmassage Thaimassage Happyend B73.sexy Mutlu sonla biten Thai masajı hakkındaki klişeler

Thai masajı sadece Tayland'da değil, dünyanın birçok ülkesinde popülerdir. Genellikle lüks bir tedavi olarak kabul edilir, kaplıcalarda, otellerde ve bazı şehirlerde hemen hemen her köşede bulunabilir. Masaj, Tayland'da '
antik şifalı dokunuş' anlamına gelen 'nuat phaen boran' olarak da bilinir.

Geleneksel Tay masajında ​​kullanılan en yaygın teknikler şunlardır: germe, derin doku masajı, akupresür ve vibrasyon.

Geleneksel Tay masajı çıplak olarak yap
ılmaz, masaj salonu tarafından sunulan ya da kendi getirdiğiniz bol giysileri kullanabilirsiniz.Thai masajı için uygun giysi, doğal pamuktan yapılmış ve cildinizde çok az sürtünmeye neden olan "Thai Fisherman Pants"'dir.

Thai masajı, 2500 yılı aşkın süredir uygulanan, Tayland'da geliştirilen ve hala Tay kültürünün önemli bir parçası olan bir masaj tekniğidir.

Tayland'da sahilde veya geleneksel bir Tay masajı salonunda bir masajın keyfini çıkardıysanız ve böyle bir masajın ne kadar iyi, rahatlatıcı ve stres giderici olduğunu biliyorsanız, buna eşdeğer bir masaj salonu bulmak her zaman kolay değildir.

Ne yazık ki
çoğu ülkede Thai masajının mutlu son "Happy End" la bitmesi klişesi, Thai kültürü hakkında çok az bilgisi olan, onunla hiç alakası olmamış veya hiç Thai masajı yaptırmamış birçok kişinin yanlış bilgi ve cehaletiyle kötü bir imaj oluşmasına neden oldu. 'Bugün Thai masajına gideceğim' derseniz, bazen 'mutlu sonla mı?' gibi ilginç bir soruyla karşılaşabilirsiniz. Bu cehalet, geleneksel Tay masajına tamamen yanlış bir mana verdiriyor. Bazı insanlar klişeler içinde,bu fikirleri ya bildiklerine inanarak ya da başkalarından duyduklarını gerçek olarak kabul ederler.

Das Klischeedenken über Thai Massage mit Happy End Her Thai masaj salonunda size erotik masaj teklif ediliyor mu ya da bunu talep edebilir misiniz?

Gerçek bir geleneksel Tay masajının erotizmle hiçbir ilgisi yoktur.Buna sözde Thai erotik masaj salonlarının ve Porno sektörünün bu yanılgıya neden olduğunu söyleyebiliriz.

Birçok Tay masajı salonu, giri
ş kapısında veya vitrinde 'Erotizm yok' notuyla bunun erotik bir masaj olmadığını ve talep edilmemesini zaten vurguluyor. Ancak bu uyarı yeterlimi?

Ne yazık ki, birçok sözde 'Erotik Tay Masajı salonlar
ı' mesleklerini 'Tay Masajı' kılığında yürütüyor. Bu dükkanlar genellikle dışarıdan geleneksel bir masaj salonu gibi görünür ve ilk bakışta farkı anlamak her zaman kolay değildir. Bu tür salonlar, geleneksel Tay masajının itibarına ve prestijine büyük zarar veriyor ve UNESCO tarafından "İnsanlığın Soyut Kültürel Mirası" olarak ilan edilen masaja tamamen yanlış bir ışık tutuyor.

Erotik Tay masajı genelevinde çalışan Tayland`lı kadınların genellikle geleneksel Tay masajı konusunda herhangi bir eğitimi veya sertifikası yoktur ve işlerinin kültürlerinin itibarına ve Tay masajı konseptine verdiği zarardan endişe duymazlar. Buna göre, müşteri genellikle tedavi sırasında sadece bir okşama, parmaklarla hafif bir baskı ve 'masaj' sırasında mutlu bir son isteği (diğer bir deyişle 'el gevşemesi') sunar, bu daha sonra özel duruma bağlı olarak ücretlendirilir. Buna ek olarak oral ve cinsel ilişki teklifi yap
ılır.Bu salonlarda müşteriye sadece nadir durumlarda masaj kıyafetleri sunulur ve masaj masası veya şilte üzerinde çıplak veya sadece hafif bir bezle örtülü olarak yatırılabilir.

Erotik Tay masajı salonlarını bu şekilde tanıyabilirsiniz

Erotik Tay masajlı salonlar
ının çoğu, masajların kapalı kapılara sahip ayrı odalarda yapılması ve saunanın bulunmasıyla da tanınır. Gerçek bir geleneksel Tay masajı salonlarında genellikle sadece perdelerle ayrılmış masaj yatakları bulunur ve Tay masözleri geleneksel masaj elbiselerini saçları kapalı olacak şekilde giyerler.

Bir masaj salonu seçmeden önce yapmanız gereken ilk şey Google, Tripavisor, Thai-Massage.com veya diğer yorum platformlarındaki yorumlara göz atmaktır. Çok sayıda tek yıldız değerlendirmesi görürseniz, bu masaj salonunun iyi olmadığının bir işareti olabilir. Çok sayıda beş yıldızlı değerlendirme  görürseniz, burada iyi bir masajın olduğuna dair bir işaret olabilir. Ancak bunun mutlu sonla biten bir Thai masajı olduğu da göz ardı edilemez. Alternatif olarak, Google'da masaj salonunun adını da aratabilir ve HE (mutlu son), OV (oral ilişki) veya GV (cinsel ilişki) anahtar kelimelerini girebilirsiniz.

Kaynaklar

1.https://en.wikipedia.org/wiki/Thai_massage 

2.https://thai-massage.de/blog/thaimassage-mit-happyend

3.Video YT-Beauty Insider-https://www.youtube.com/watch?v=SG3qDnJVaRg 

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !